Az áruházban bárki vásárolhat aki rendelkezik felhasználói fiókkal. A fiók regisztrációja ingyenes: REGISZTRÁCIÓ.
Igen, amennyiben a sikeres rendeléshez az összes szükséges adatot megadtad a regisztráció során (Név, szállítási cím, elérhetőség)
Igen, a minimális rendelési mennyiség 25 000 HUF / 85 EUR. Ez lehet vegyes (több termékből) de akár egy termékből is. Amennyiben a rendelés végösszege ezt nem éri el akkor sajnos nem tudjuk a rendelést teljesíteni.
A rendelést kifizetheted banki utalással, PayPal-l vagy személyesen a szállítónak utánvétel esetén.
20 illetve 30 napos fizetési határidő csak is kizárólag szerződött ügyfeleink számára érhető el és feltételekhez van kötve.
Minden más esetben a számlát helyben a szállítónak, vagy előre utalással 5 munkanapon belül ki kell fizetni.
Ez függ attól is, hogy hova kell küldeni a terméket. A pontos szállítási költséget a rendszer legenerálja a szállítási cím megadását követően.
A rendelés leadása után 1 órán belül van lehetőség a rendelés megváltoztatására. A kellemetlenségek elkerülése miatt a változtatás igényét telefonon és online (e-mail) is jelezni kell az ügyfélszolgálatnak ahol pontosan meg kell mondani melyik terméket kívánod törölni / cserélni.
Igen, amint a megrendelt árú elindult azt online a rendelés állapotánál fogod tudni megtekinteni.
Nem, ilyen estben egy meghatalmazással bízz meg valakit aki átveszi az árut. A meghatalmazás eredeti példányát (2 tanúval hitelesítve) add át a szállítónak vagy scannelve küld el e-mailben az ügyfélszolgálatunknak. Meghatalmazást az áru átvételéhez itt tudsz letölteni: Meghatalmazási Formanyomtatvány letöltése (.pdf)
Kamion mennyiségnél (20″ és 40″ konténernek megfelelő méret) a vásárló küldhet saját kamiont. Minden más eseteben cégünk saját és szerződött partner járművekkel szállítja le a megrendeléseket.
Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-ben és mi amilyen gyorsan csak lehet válaszolunk. Illetve olvasd el figyelmesen az “Üzlet Szabályzatot” és a “Felhasználási Feltételeket”.